Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Irina Bara vs Oceane Dodin ponturi si pronosticuri 19.09.2022

Nu inainte de ora 11:00, Irina Bara si Oceane Dodin se intalnesc in turul 1 al Challenger Budapesta, turneu care are loc pe zgura.
Irina Bara vs Oceane Dodin
September 19,2022
11:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Irina Bara vs Oceane Dodin

Considerata favorita in acest duel, Dodin nu cred ca poate castiga fara sa aiba batai de cap, avand in vedere ca Irinei Bara ii place pe zgura. Peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, cota 1.55 la Superbet.

Ponturi Irina Bara – Oceane Dodin

victorie Letonia - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Irina Bara

  • Locul 143 in lume, Irina Bara a stiut mereu cand sa puna accentul pe unele meciuri si asa s-a intamplat in singurul joc direct cu Dodin, pe care a mai invins-o, dar in set decisiv.
  • Acum, jucatoarea din Romania vine dupa ce a participat la Challengerul de la Bucuresti, de unde a fost invnisa de Irina BEgu, scor 0-6, 2-6, in faza optimilor.
  • Totodata, este usor iesita din forma, a pierdut trei din ultimele patru dueluri. Au fost dueluri incheiate in minimum de seturi.

Oceane Dodin

Jucatoarea din Franta este favorita in acest duel, dar lucrul acesta nu inseamna si ca are un meci usor.

Oceane Dodin a pierdut precedentele doua dueluri, unul dintre ele in compania compatrioatei Audrey Albie, in cadrul turneului ITF de la Le Noubourg.

In acest an s-a mai duelat cu Irina Bara, insa la Melbourne, Summer Set 2, iar acolo a fost invinsa cu scorul de 5-7, 7-6 (3), 5-7.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul