Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Irina Bara vs Chloe Paquet ponturi si pronsoticuri 27.06.2022

Luni, dar nu inainte de ora 13:00, Maria Irina Bara si Chloe Paquet se vor infrunta in turul I de la Wimbledon 2022. Cea care se califica o intalneste pe Badosa sau Chirico.
Irina Bara vs Chloe Paquet
June 27,2022
13:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Irina Bara vs Chloe Paquet

Cu toate ca este locul 121 in lume, ma astept sa vad cum Irina Bara se impune si totul datorita  faptului ca intalneste o jucatoare care nu se descurca deloc bine pe iarba si greseste mult. Victorie Irina Bara, cota 2.10 la Superbet.

Ponturi Irina Bara – Chloe Paquet

Victorie Simona Halep - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Irina Bara

  • De-a lungul timpului a reusit sa lase o impresie buna in cadrul competitiilor de Mare Slem, insa nu si la Wimbledon, unde este in premiera cand intra pe tabloul principal.
  • Este locul 121 in lume, iar acum va evolua pentru prima oara pe iarba in acest sezon. Vine direct de pe zgura, acolo unde a continuat sa joace si dupa French Open.
  • Drept urmare, luna iunie a inceput-o cu o participare la Makarska, iar apoi a continuat cu un turneu la Valencia, unde a iesit dupa al doilea duel.

Chloe Paquet

  • In varsta de 27 de ani, Chloe este pentru prima oara cand intra pe tabloul principal al Wimbledon si de aici cota deloc buna pe care o are.
  • Chloe Paquet a jucat un singur meci in acest sezon de iarba si a fost un duel pe care si-l doreste repede uitat pentru ca l-a pierdut.
  • Cu aproape doua saptamani in urma a fost adversara lui In-Albon, locul 110 mondial. In fat acesteia s-a vazut invinsa cu 4-6, 2-6.

Pariza la Superbet pe meciurile de la Wimbledon!

Plasează pariul