Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ilya Ivashka vs Karen Khachanov ponturi și pronosticuri 12.04.2023

De la ora 13:30, Ilya Ivashka și Karen Kchachanov se vor duela în șaisprezecimile turneului de la Monte Carlo. Cine câștigă acest meci?
Ilya Ivashka vs Karen Khachanov
April 12,2023
13:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ilya Ivashka vs Karen Khachanov

Rusul a intrat bine în turneu și a reușit o victorie categorică în chiar primul său duel, ceea ce este de așteptat să se întâmple și împotriva lui Ilya care a avut probleme în ultimele două meciuri. Victorie Karen Khachanov 2-0 este recomandarea mea, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Ilya Ivashka – Karen Khachanov

Anna Blinkova nu pierde la mai mult de cinci game-uri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Ilya Ivashka

  • Bielorusul a jucat deja trei meciuri la ATP Monte Carlo, acolo unde și-a început aventura încă din calificări și unde a intrat pe tabloul principal după o finală decisă în trei seturi.
  • Tot în trei seturi a câștigat sportivul de 29 de ani și meciul cu Daniel Evans din turul anterior unde a avut nevoie de aproape două ore pentru a obține calificarea.
  • A pierdut primul set, dar apoi s-a mobilizat foarte bine în fața locului 28 în lume și a dat lovitura câștigând cu scorul de 2-6, 6-2, 6-3.

Karen Khachanov

  • Rusul este locul 12 în lume și atacă intrarea în top 10 jucători până la debutul celui de-al doilea Grand Slam. Totuși, evoluția lui îi oferă speranță.
  • A intrat direct pe tabloul principal datorită locului său din clasament și a avut nevoie de o oră și un sfert pentru a obține calificarea.
  • Ce e drept, nu a pierdut game pe serviciul propriu și la final s-a declarat învingător cu scorul de 6-2, 6-2.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Monte Carlo!

Plasează pariul