Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Wang Xinyu ponturi și pronosticuri 03.06.2023

Nu înaintea orei 16:15, liderul mondial și chinezoaica Wang Xinyu se vor duela în șaisprezecimile Roland Garros. Cea care câștigă va juca cu Bianca Andreescu sau Lesia Tsurenko.
Iga Swiatek vs Wang Xinyu
June 03,2023
16:15

Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Wang Xinyu

Jocul bun pe care Iga îl practică nu văd cum ar putea să fie citit de o jucătoare aflată pe locul 80 care până acum s-a duelat cu adversare modeste. Sub 17.5 game-uri este recomandarea mea, cotă  1.47 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Wang Xinyu

ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • Încă de la primul duel avut la Roland Garros 2023 s-a văzut cât este de hotărâtă și a trecut într-o oră și 15 minute de Cristina Bucsa (Spania). 6-4, 6-0 a fost scorul acelui joc.
  • Nivelul jocului său a rămas la fel pe măsură ce a avansat. Mai mult, chiar parcă a arătat și o mai mare determinare în a câștiga competiția.
  • Iga Swiatek a reușit în duelul anterior să treacă cu scorul de 6-4, 6-0 de americanca Claire Liu și cine a pariat după recomandarea noastră a obținut un pariu câștigător.

Wang Xinyu

  • Prezența ei în această fază pot spune că surprinde și nu prea. Dată fiind forma de moment dinaintea Roland Garros 2023, nu credeam că poate avansapână în șaisprezecimi.
  • Cu toate acestea, chinezoaica aflată pe 80 în ierarhia WTA nu a pierdut set în fața jucătoarelor Bouzkova și Rebecca Peterson.
  • În primul duel a trecut cu 6-4, 7-6 (5), iar în meciul din turul anterior a avut nevoie iarăși de tie-break. 7-6 (5), 6-2 a fost scorul acelei partide cu locul 87 în lume.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul mondial!

Plasează pariul