Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Veronika Kudermetova ponturi și pronosticuri

În semifinala a 2-a a turnelului feminin de la Madrid se vor înfrunta Iga Swiatek și Veronika Kudermetova. Cine câștigă evoluează în fața celei care se impune în meciul Maria Sakkari - Aryna Sabalenka.
Iga Swiatek vs Veronika Kudermetova
May 04,2023
22:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Veronika Kudermetova

Evoluția Igăi din meciul anterior a fost una foarte bună și i-a lăsat doar trei game-uri adversarei sale. În consecință, probabil că rusoaica urmează să fie la fel de ușor depășită, dar nu ar fi prima oară. 3-0 este scorul între cele două, cu Iga câștigând în minimum de seturi de fiecare dată. Recomandarea mea este sub 18.5 game-uri, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Veronika Kudermetova

peste 20.5 game-uri - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • Anterior participării sale la Madrid a jucat la Stuttgart unde a triumat destul de ușor în finala cu locul 2 WTA. 6-3, 6-4 a fost atunci scorul în disputa cu Aryna Sabalenka.
  • A continuat să fie la fel de hotărântă și la Madrid. În meciul anterior am crezut că o să-i fie mai greu, însă Petra Martic a fost doar un simplu adversar modest care nu s-a putut opune liderului mondial.
  • Pe lângă faptul că nu și-a pierdut niciodată serviciul, Iga Swiatek a trecut cu 6-0, 6-3 de croata  aflată pe locul 33 în lume și totul a durat o oră și zece minute.

Veronika Kudermetova

  • Rusoaica în vârstă de 26 de ani se află pe locul 13 în lume, iar calificarea ei în acest punct a venit după un meci epuizant împotriva locului 3 WTA.
  • Kudermetova a avut nevoie pentru a patra oară consecutiv să joace set decisiv la Madrid, iar în fața ei a stat Jessica Pegula și a trecut de ea după două ore și un minut.
  • Nevoită să alerge destul de mult după victorie, Kudemetova a surpins casele de pariuri online prin succesul obținut cu scorul de 6-4, 0-6, 6-4.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Madrid!

Plasează pariul