Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Petra Martic ponturi și pronosticuri 03.05.2023

Nu înaintea orei 21:00, Iga Swiatek și Petra Martic se vor afla față în față în cadrul sferturilor de finală ale turneului de la Madrid. Învingătoare joacă cu cea care se impune în duelul Jessica Pegula - Veronika Kudermetova.
Iga Swiatek vs Petra Martic
May 03,2023
21:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Petra Martic

Curajul și abordarea Petrei o poate pune în dificultate pe adversara ei, chiar dacă aceasta trece printr-o perioadă bună și este net favorită. Peste 17.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Petra Martic

Victorie Ana Bogdan - Cota 2.25⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • Neînvinsă pe zgură în sezonul 2023, Iga Swiatek a pierdut doar două seturi în cele șapte dueluri disputate în cadrul turneelor Madrid & Stuttgart.
  • În primele două meciuri jucate de Iga la WTA Madrid s-a comportat ca un lider veritabil și a câștigat fără să piardă set în fața jucătoarelor Julia Grabner (6-3, 6-2) și Bernarda Pera (6-3, 6-2).
  • Evoluția jocului său a fost ceva mai diferită în disputa cu locul 17, Ekaterina Alexandrova. A fost primul duel în care a pierdut set și după două ore și jumătate scorul a fost 6-4, 6-7(3), 6-3.

Petra Martic

  • Jucătoarea din Croația a pierdut și ea un set în cadrul turneului de la Madrid și lucrul acesta s-a întâmplat în faza șaisprezecimilor de finală când Kalinskaya a fost adversarul din partea cealaltă de teren. 6-3, 4-6, 6-3 a fost scorul.
  • În turul anterior a reușit să se recupereze din punct de vedere fizic și a trecut cu scorul de 6-3, 7-6 (1) de Barbora Krejcikova (12 WTA) în fața căreia a plecat cu a doua șansă conform cotelor oferite de casele de pariuri online.
  • De asemenea, Petra s-a mai duelat cu Swiatek în decursul carierei sale. S-a întâmplat la Indian Wells (2021) și poloneza s-a impus cu 6-1, 6-3.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis din cadrul turneului de la Madrid!

Plasează pariul