Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Pattinama Kerkhove ponturi si pronosticuri 30.06.2022

Joi, dar nu inaintea orei 13:00, poloneza Iga Swiatek o are drept adversara pe Lesley Pattinama Kerkhove din Olanda. Meciul se joaca in turul II de la Wimbledon, iar cine invinge va evolua cu castigatoarea meciului Liu – Alize Cornet.
Iga Swiatek vs Pattinama Kerkhove
June 30,2022
13:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Iga Swiatek vs Pattinama Kerkhove

Voi forta putin nota si am sa merg pe mana Igai Swiatek in care cred enorm. Drept urmare, recomandarea mea este sub 14.5 game-uri, cota 3.25 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Pattinama Kerkhove

Victorie Maria Sakkari scor 2-0 - Cota 1.85⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • Trebuie sa ne uitam mult in spate dupa ultimul esec suferit de Iga Swiatek in circuitul profesionist de tenis. In 18 februarie ceda in fata Jelenei Ostapenko.
  • Dupa ce a castigat French Open a continuat sa-si vada de drum si pe celelalte suprafete, iar pe iarba de la All England Club nu a oferit vreo sansa croatei Jana Fett.
  • ora si un sfert, atat a durat meciul pe care Iga Swiatek l-a castigat in turul I de la Wimbledon 2022. 6-0, 6-3,, dar 2 din acele 3 game-uri pierdute au venit pe propriul serviciu.

Pattinama Kerkhove

  • Este un nume care nu spune nimic in tenisul mondial feminin. Ea pana acum a castigat doar opt turnee, dar la nivel ITF.
  • Este pentru a doua oara in cariera cand atinge turul II la Wimbledon. Prima oara s-a intamplat anul trecut, iar acum totul a fost posibil datorita succesului cu Sonay Kartal.
  • Aproximativ o ora si jumatate a durat meciul castigat de Pattinama Kerkhove in fata locului 226 WTA si la finalul caruia tabela a aratat 6-4, 3-6, 6-1.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul