Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Ons Jabeur ponturi pariuri si pronostic 10.09.2022

Sambata, de la ora 23:00, Iga Swiatek si Ons Jabeur se intalnesc in finala turneului de la New Yorkm, , US Open 2022. Meciul se joaca pe Arthur Ashe Stadium. Meciul este in Eurosport.
Iga Swiatek vs Ons Jabeur
September 10,2022
23:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Iga Swiatek vs Ons Jabeur

Favorita in aceasta infruntare, Iga Swiatek vrea a doua victorie consecutiva in meciurile directe cu Ons Jabeur din 2022 si are tot ce ii trebuie. Victorie Iga Swiatek este recomandarea mea, cota 1.50 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Ons Jabeur

ambele marcheaza - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • In meciurile de-a lungul acestui turneul au fost dueluri care in care s-a chinuit sa obtina victroria, cu toate ca a plecat cu prima sansa.
  • Un asemenea duel a avut loc in semifinale, acolo unde Iga Swiatek a intalnit-o pe Aryna Sabalenka, iar meciul a durat putin peste doua ore.
  • Dupa ce a pierdut primul set in jocul cu Sabalenka, Iga Swiatek a castigat urmatoarele doua seturi. Scorul meciului a fost 3-6, 6-1, 6-4.

Ons Jabeur

  • In cadrul turneului acesta o singura data s-a intamplat sa joace set decisiv, dar a si avut parcurs favorabil si nu a intalnit jucatoare greu de
  • In semifinale s-a intalnit cu Caroline Garcia, iar meciul a fost transat in doar doua seturi de jucatoare din Tunisia. Aceasta s-a impus cu scorul de 6-1, 6-3, dupa o ora si sapte minute.
  • Drept urmare, singurul duel in care a fost nevoita sa joace set decisiv a fost infruntarea cu Shelby Rogers. Meciul s-a disputat in turul al treilea.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul