Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Liudmila Samsonova ponturi și pronosticuri 22.02.2023

Începând cu ora 13:00, liderul mondial Iga Swiatek și rusoaica Liudmila Samsonova se vor confrunta în optimile WTA Dubai.
Iga Swiatek vs Liudmila Samsonova
February 22,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Liudmila Samsonova

Liderul mondial pare că a trecut peste eșecul de la Australian Open și acum țintește al doilea titlu consecutiv. Recomandarea mea este victoria Iga Swiatek scor 2-0, cotă 1.45 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Liudmila Samsonova

Victorie Jessica Pegula -3.5 game-uri - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • Locul 1 mondial vine după un turneu WTA de la Doha unde a reușit să fie la cel mai înalt nivel și să câștige fără drept de apel.
  • Dacă acolo nu a pierdut set, același lucru l-a făcut și în meciul 1 de la WTA Dubai, unde a întâlnit-o pe canadianca Fernandez.
  • Drept urmare, Iga Swiatek a dispus cu scorul de 6-1, 6-1 de locul 37 WTA, Leylah Fernandez. A avut meciul la discreție încă de la primul game.

Liudmila Samsonova

  • La turneul anterior a evoluat foarte timid și a părăsit Doha dpă doar primul duel pe care l-a avut și atunci se duela cu americanca Sofia Kenin.
  • WTA Dubai este un turneu interesant, unde a jucat doar un prim meci integral și a ajuns în acest punct al competiției.
  • Dacă în turul al doilea a trecut fără ca Zheng să se prezinte, singurul său meci încheiat pe teren a fost cel contra rusoaicei Samsonova. 2-1 a fost scorul în acel duel.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul feminin!

Plasează pariul