Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Karolina Pliskova ponturi și pronosticuri 09.08.2023

Miercuri, de la ora 19:30, ora României, în direct pe Digi Sport 2 se joacă meciul Iga Swiatek – Karolina Pliskova din cadrul turului II WTA Montreal.
Iga Swiatek vs Karolina Pliskova
August 09,2023
19:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Karolina Pliskova

Numărul 1 mondial vrea să obțină al doilea trofeu pe hard din această sesiune și pare foarte bine montată încât să nu-i lase vreo șansă Karolinei. Sub 20.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Karolina Pliskova

ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • Jucătoarea poloneză a reușit să înceapă foarte bine ultima parte a sezonului și s-a declarat învingătoarea turneului de la Varșovia.
  • Locul 1 mondial nu a pierdut set în capitala țării natale, dar și numele adversarilor pe care i-a întâlnit nu au spus nimic interesant.
  • În ultimul act al WTA Varșovia a trecut fără drept de apel de locul 111 mondia, Laura Siegemund, 6-0, 6-1.

Karolina Pliskova

  • Karolina Pliskova s-a chinuit enorm să obțină calificarea în turul al doilea al turneului de la Montreal după ce a jucat set decisiv în fața chinezoaicei Zhu.
  • Jucătoarea din Republica Cehă a reușit să câștige cu scorul de 6-3 în primul set, dar s-a încurcat în cel de-al doilea act când a pierdut la tie-break. Într-un final s-a impus cu 6-3, 6-7 (8), 6-2.
  • Ambele meciuri jucate de Pliskova în cele două turnee pe hard disputate în America de Nord în luna august s-au încheiat diferit, dar cu set decisiv.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis ale turneului de la Montreal!

Plasează pariul