Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Jule Niemeier ponturi și pronosticuri 16.01.2023

Luni dimineață, nu înainte de ora 05:30, Sofia Kenin (SUA) și Victoria Azarenka (Belarus) vor sta față în față în primul tur al Australian Open. Învingătoarea va juca cu cea care se impune în duelul Jeanjean vs Podoroska.
Iga Swiatek vs Jule Niemeier
January 16,2023
05:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Jule Niemeier

Diferența prea mare dintre cele două echipe mă face să merg pe valoare și forma de moment, iar aici poloneza domină autoritar. Sub 19.5 game-uri, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Jule Niemeier

Sub 19.5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • Jucătoarea poloneză este locul 1 în lume și triplă câștigătoare de Grand Slam. În 2022 a obținut cea mai bună prestație la Australian Open, accederea în semifinale.
  • La cei 21 de ani ai săi, Iga a luat parte la un singur turneu în acest început de an, respectiv la United Cup, unde a fost învinsă de Jessica Pegula (3 WTA).
  • A luat deja parte și la un prim duel direct cu Jule Niemeier, pe care a învins-o la US Open 2022. Meciul a durat trei seturi și a fost câștigat cu 2-6, 6-4-, 6-0.

Jule Niemeier

  • Trecerea la profesioniști a avut loc în 2016, iar de atunci și până în prezent a acumulat premii totale în valoare de un milion de dolari.
  • Acum este în fața celui mai bun rezultat obținut la Australian Open. Pătrunderea pe tabloul principal este ceea ce a reușit ea mai bine la Melbourne și French Open.
  • Nu este chiar momentul cel mai potrivit să întâlnească liderul mondial. Niemeier a pierdut toate cele trei dueluri jucate în acest sezon, ultimul în fața Karolinei Pliskova.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul