Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Jessica Pegula ponturi și pronosticuri 06.01.2023

Vineri, de la ora 04:00, Iga Swiatek și Jessica Pegula se vor înfrunta în cadrul turneului WTA United Cup, care se dispută în Australia.
Iga Swiatek vs Jessica Pegula
January 06,2023
04:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Jessica Pegula

Există o diferență considerabilă între cele două, chiar dacă sunt jucătoare de top 3 WTA. Astfel, voi miza pe succesul Igăi Swiatek, iar recomandarea este victorie Iga Swiatek -3.5 game-uri, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Jessica Pegula

Union Berlin câștigă oricare dintre reprize - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • United Cup a ajuns la al patrulea meci pentru Iga Swiatek, iar în fiecare din cele trei dueluri care s-au disputat a câștigat fără drept de apel.
  • Fără set pierdut și cu victorii pe linie în cele trei dueluri pe care le-a jucat deja în cadrul acestui turneu, Iga a demonstrat că este locul 1 mondial.
  • Cel mai recent meci l-a avut în compania Martinei Trevisan, de care a trecut cu scorul 6-2, 6-4, totul după aproape două ore de la primul schimb.

Jessica Pegula

  • Americanca Jessica Pegula este locul 3 în lume, iar asta și-a spus cuvântul și în partida din urmă cu un tur, atunci când Laura Siegemund i-a ieșit în cale.
  • Locul 176 în lume nu a reușit să se ridice la nivelul Jessicai și drept urmare scorul a fost 6-3, 6-2, totul după o oră și douăzeci de minute.
  • În primul meci de la United Cup a trecut de Petra Kvitova, totul în doar două seturi, iar apoi de aceeași manieră a trecut și de Harriet Dart, cea pe care a învins-o cu 6-2, 6-0.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul