Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Elena Rybakina ponturi și pronosticuri 18.03.2023

De la ora 03:00, Iga Swiatek și Elena Rybakina se vor înfrunta în cea de-a doua semifinală a turneului WTA Indian Wells. Meciul este transmis în direct de către Digi Sport 2.
Iga Swiatek vs Elena Rybakina
March 18,2023
03:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Elena Rybakina

Evoluția celor două jucătoare a fost una solidă și chiar dacă Iga are acum din nou prima șansă, să nu uităm că Rybakina a reușit anul acesta să o învingă. Peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Elena Rybakina

Iga Swiatek

  • Deținătoarea en-titre a trofeului, Iga Swiatek a reușit să joace la nivel înalt și la ediția din 2023, acolo unde nu a pierdut set.
  • Din nefericire pentru tenisul românesc, jucătoarea poloneză s-a duelat cu Sorana Cîrstea în sferturile de finală, iar diferența a fost una vizibilă.
  • Doar 83 de minute au fost necesare ca liderul mondial să câștige în două seturi în fața Soranei. 6-2, 6-3 a fost scorul acelei partide pe care a închis-o la a doua minge de meci.

Elena Rybakina

  • Aflată pe locul 10 în lume, Elena Rybakina are 2-1 la general în meciurile cu poloneza Iga Swiatek. Cea mai recentă înfruntare datează din 22 ianuarie, când kazaha a câștigat cu 6-4, 6-4 în optimile Australian Open.
  • Mai mult decât atât, a ajuns la doar un pas de finală după patru victorii. Într-adevăr, s-a chinuit ceva în turul anterior, atunci când a jucat pentru prima oară trei seturi.
  • După un prim set care a durat aproape o oră și douăzeci de minute, Rybakina a obosit și a cedat setul secund. Totuși, a muncit din greu și în setul 3, unde a condus pe aproape întreaga durată și la final s-a impus cu 7-6, 2-6, 6-4.

Pariază la Superbet pe meciurile de la WTA Indian Wells!

Plasează pariul