Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Daria Kasatkina ponturi si pronosticuri 02.06.2022

Joi, de la ora 16:00, Iga Swiatek o intalneste pe Daria Kasatkina, in cadrul semifinalelor Roland Garros 2022. Meciul este telvizat pe Eurosport.
Iga Swiatek vs Daria Kasatkina
June 02,2022
16:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Iga Swiatek vs Daria Kasatkina

Iga Swiatek este la un alt nivel fara de toate adversarele pe care le-a intalnit si cred ca o mearga pe acelasi trend. Recomandarea mea este victorie Iga Swiatek 2-0, cota 1.40 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Daria Kasatkina

Victorie Irina Bara - Cota 2.10⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • Iga Swiatek nu a intampinat dificultati pana acum, chiar daca s-a intamplat ca intr-un singur duel sa fie nevoita sa joace set decisiv.
  • Nu la fel s-a intamplat si in sferturile de finala, acolo unde locul 1 WTA a trecut fara drept de apel de americanca Jessica Pegula, locul 11 in lume.
  • Aproape o ora si jumatate a durat meciul dintre Iga Swiatek si Jessica Pegula la finalul caruia poloneza a reusit sa castige cu scorul de 6-3, 6-2.

Daria Kasatkina

  • Daria Kasatkina este pe val, chiar a reusit sa joace un tenis cum de catevaluni nu a reusit sa faca si drept urmare nu a pierdut set pana in acest moment.
  • Cel mai recent rezultat a fost succesul contra Kudermentovei, cea pe care a reusit sa o invinga fara drept de apel, desi meciul a durat putin peste doua ore.
  • A inceput in forta duelul si a castigat primul set mai usor, insa in al doilea a fost putin mai strans. Drept urmare, 6-4, 7-6 (5) a fost scorul acelei partide din sferturile de finala.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul