Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Danielle Rose Collins ponturi și pronosticuri 11.08.2023

Vineri, de la ora 22:00, ora României are loc meciul dintre Iga Swiatek și Danielle Collins din cadrul sferturilor de finală ale turneului de la Montreal. Meciul este televizat de Digi Sport 4.
Iga Swiatek vs Danielle Rose Collins
August 11,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Danielle Rose Collins

Poloneza vrea a doua victorie consecutivă asupra lui Collins în 2023 și dacă țin cont de forma de moment, cât și de diferența de valoare ar trebui să fie un meci controlat în totalitate de poloneză. Recomandarea mea este victorie Iga Swiatek scor 2-0, cotă 1.51 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Danielle Rose Collins

ambele să înscrie - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • Iga Swiatek a venit în Canada cu gândul să cucerească al doilea său titlu consecutiv pe suprafață dură după cel de la Varșovia.
  • Favorita numărul 1 la câștigarea WTA Montreal a tremurat puțin pentru calificarea în sferturile de finală ale turneului.
  • Karolina Muchova este numele sportivei care i-a luat un set liderului mondial. Scorul meciului din optimile de finală a fost 6-1, 4-6, 6-4, cu Iga având procentaj de 70% pe primul serviciu.

Danielle Rose Collins

  • Danielle Collins a trebuie să joace în calificări pentru a pătrunde pe tabloul principal al turneului canadian și a reușit cu brio să facă asta.
  • Mai mult decât atât, jucătoarea din Statele Unite a trecut în turul inaugural de Elina Svitolina, iar apoi de Maria Sakkari. Ambele meciuri s-au încheiat în minimum de seturi.
  • Meciul jucat de americancă în faza optimilor de finală a adus-o față în față cu Leylah Fernandez (Canada/81 WTA). 6-2, 6-3 a fost scorul unui joc în care nu și-a pierdut serviciul.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis ale zilei!

Plasează pariul