Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Cristina Bucșa ponturi și pronosticuri 20.01.2023

Vineri, nu înaintea orei 02:00, Iga Swiatek (Polonia) și Cristina Bucșa (Spania) se vor duela în cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului de la Melbourne, recunoscut ca fiind și primul Grand Șlam al anului.
Iga Swiatek vs Cristina Bucșa
January 20,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Cristina Bucșa

Faptul că Iga Swiatek este locul 1 mondial nu este deloc întâmplător, iar locul ei este cât se poate de meritat. Această diferență de valoare mă aștept să o văd în teren, iar la final să treacă în minimum de seturi și scurte. Recomandarea mea este sub 18.5 game-uri, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Cristina Bucșa

victorie Irina Begu - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • Actualul lider mondial nu a făcut decât să confirme statutul de favorită numărul 1 la câștigarea turneului și s-a calificat în șaisprezecimile de finală.
  • Iga Swiatek a reușit ca până acum să nu piardă set în fața jucptoarelor Jule Nimeier și Osorio, pe care le-a depășit la pas.
  • În chiar turul inaugural a avut nevoie de puțin peste două ore să se califice în turul al doilea. A trecut cu scorul de 6-4, 7-5 de Jule Niemeier, iar ulterior a dispus cu 6-2, 6-3 de columbianca Osorio.

Cristina Bucșa

  • Atingerea celui de-al treilea tur la Australian Open este o adevărată performanță pentru jucătoarea care se află pe locul 100 în lume.
  • Interesant și faptul că aventura ei la Open-ul australian a început din calificări, unde a reușit să se impună la pas.
  • Intrarea pe tabloul principal i-a scos în față jucătoare mai dificile, iar lucrul acesta s-a văzut prin rezultate. A jucat decisiv atât cu Lys, cât și cu Bianca Andreescu. Cu scorul de 2-6, 7-6 (7), 6-4 a fost scorul meciului cu locul 43 WTA.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Australian Open!

Plasează pariul