Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Cori Gauff ponturi și pronosticuri 06.11.2022

Duminică dimineață, nu înaintea orei 02:00, Iga Swiatek (Polonia) și Cori Gauff (SUA) stau față în față în cadrul etapei cu numărul 3 din Grupa A de la Turneul Campioanelor.
Iga Swiatek vs Cori Gauff
November 06,2022
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Cori Gauff

Lider absolut al clasamentului WTA și lider al Grupei A, Iga Swiatek pare de neoprit și aștept din partea ei să joace hotărâtă, deși matematic este în fazele superioare.  Victorie Iga Swiatek scor 2-0, cotă 1.58 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Cori Gauff

Victorie Danemarca - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • Înaintea Turneului Campioanelor 2022, Iga Swiatek a evoluat foarte bine la San Diego, acolo unde și-a mai trecut în palmares încă un trofeu. A câștigat cu 6-3, 3-6, 6-0 în fața Donnei vekic (71 WTA).
  • Ușor obosită după aventura din acest sezon competițional unde a obținut performanțe remarcabile, jucătoarea poloneză are maximum de puncte în Grupa A.
  • A reușit ca deși să se dueleze cu sportive din top 10 WTA, Iga Swiatek a trecut fără să piardă set de Daria Kasatkina (6-3, 6-2) și Caroline Garcia (6-3, 6-2). Cu 2 puncte acumulate este matematic în semifinale.

Cori Gauff

  • Evoluția jucătoarei din Statele Unite ale Americii nu a fost deloc demnă de locul 4 WTA și drept urmare este matematic eliminată din competiție.
  • Ea ocupă ultimul loc în Grupa A, cu 0 puncte din 2 maxim posibile. A fost depășită cu scorul de 2 la 0 la seturi de Daria Kasatkina și Caroline Garcia.
  • Având trei înfrângeri consecutive dacă punem și la socoteală și eșecul cu Victoria Azarenka, în toate aceste dueluri a luat un singur set.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul