Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Bianca Andreescu ponturi și pronosticuri 13.03.2023

De la ora 20:00, liderul Iga Swiatek și Bianca Andreescu se vor înfrunta în cel de-al treilea tur al turneului Masters 1000 de la Indian Wells. Cine se califică joacă cu învingătoarea meciului Emma Răducanu - Beatriz Haddad Maia.
Iga Swiatek vs Bianca Andreescu
March 13,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Bianca Andreescu

Iga este într-o poziție în care nu chiar oricine o poate învinge, iar Andreescu este departe de cea mai bună formă a ei. În consecință, aștept ca o victorie facilă să fie obținută de liderul mondial.  Sub 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Bianca Andreescu

2 pauza/2 final - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Iga Swiat ek

  • Faptul că este lider mondial o face să aibă mereu nenumărate avantaje, așa cum a fost cazul și la Indian Wells. A intrat direct în turul al doilea al turneului.
  • Cu un singur meci deja disputat, Iga Swiatek este deținătoarea trofeului, iar acum are din nou prima șansă în fața lui Andreescu pe care o conduce cu 1-0 la general.
  • În turul anterior a jucat contra americancei Claire Liu, pe care a învins-o în doar o oră și șase minute. 6-0, 6-1 a fost scorul acelei partide.

Bianca Andreescu

  • După trei înfrângeri consecutive, Bianca s-a trezit la timp cât să obțină succesul care să o ducă în turul al treilea de la Indian Wells.
  • Nu a fost deloc un meci ușor în turul anterior, deși a evoluat în fața unei sportive aflate pe locul 126 WTA.
  • Aproximativ două ore și jumătate a stat în teren și a muncit pentru a obține calificarea. Astfel, Bianca Andreescu a trecut cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3 de Peyton Staerns.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Indian Wells!

Plasează pariul