Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Aryna Sabalenka ponturi și pronosticuri 07.11.2022

Luni dimineață, nu înainte de ora 03:00, ora României, pe Digi Sport 2 poate fi urmărit meciul dintre Iga Swiatek și Aryna Sabalenka, din cea de-a doua semifinala a Turneului Campioanelor.
Iga Swiatek vs Aryna Sabalenka
November 07,2022
03:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Aryna Sabalenka

Parcă la un alt nivel decât toate celelalte participante, Iga Swiatek are drum liber spre finală, însă poate oare să mențină ritmul acesta și în semifinale? Aștept să văd mobilizare din partea ei și la final să obțină a cincea victorie consecutivă în fața Arynei, doar în acest sezon. Victorie Iga Swiatek cu 2-0 este recomandarea mea, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Aryna Sabalenka

Victorie Iga Swiatek cu 2-0 - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • Cu un joc foarte bun pe tot parcursul sezonului acesta, Iga Swiatek a venit la Turneu Campioanelor din postura de proaspăt câștigătoare a WTA San Diego.
  • Repartizată în Grupa A, alături de Cori Gauff, Caroline Garcia și Daria Kasatkina, jucătoarea poloneză și-a respectat statutul de favorită și de loc 1 WTA.
  • S-a clasat pe prima poziție în grupă, cu maximum de puncte și fără set pierdut. În cel mai recent meci a trecut lejer de Cori Gauff (4 WTA), pe care a învins-o cu scorul de 6-3, 6-0.

Aryna Sabalenka

  • A început turneul cu un joc câștigat în fața locului 2 WTA,m Ons Habeur, pe care a reușit să o depășească în setul decisiv. 3-6, 7-6 (5), 7-5 a fost atunci scorul.
  • Nu a reușit să mențină ritmul și în cea de-a doua partidă a cedat împotriva Mariei Sakkari, cea care avea să câștige Grupa B cu maximum de puncte.
  • Totuși, în urmî cu două zile a evoluat cu calificarea pe masă în meciul cu Jessica Pegula (3 WTA). A trecut în minimum de seturi de jucătoarea din SUA, scor 6-3, 7-5.

Pariază la Superbet pe meciurile de la WTA Finals!

Plasează pariul