Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Alison Riske ponturi si pronosticuri 26.05.2022

Joi, nu inainte de ora 12:00, poloneza Iga Swiatek o intalneste pe americanca Alison Riske, in cadrul celui de-al doilea tur al French Open.
Iga Swiatek vs Alison Riske
May 26,2022
12:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Iga Swiatek vs Alison Riske

Diferenta enorma dintre cele doua sportive ma convinge sa dau din nou credit Igai, jucatoare pe care ma astept sa o vad defiland in fata americancei. Recomandarea mea este sub 17.5 game-uri, cota 1.55 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Alison Riske

sub 17.5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • Jocul pe care Iga Swiatek il propune este clar unul demn de locul 1 mondial si nu o vad sa se incurce acum.
  • Jucatoarea poloneza a trecut anul acesta pe prima pozitie si acum cauta a 30-a victorie consecutiva, ceea ce este un adevarat record personal si nu numai.
  • In primul tur al French Open 2021/22 a reusit sa joace la nivel inalt si sa se califice fara probleme in fata ucrainiencei Lesia Tsurenko. A fost un joc pe care l-a castigat cu 6-2, 6-0.

Alison Riske

  • O sa fie greu de intrat pe teren, deoarece Riske pleaca outsider inca de la vestiare si intalneste liderul mondial pe o suprafata unde nu joaca deloc bine americanca.
  • Alison a tinut ca in primul tur sa contrazica putin asteptarile oamenilor de tenis si a trecut surprinzator de sportiva din Ucraina Dayana Yastremska.
  • Dupa aproape o ora si douazeci de minute de la primul schimb, Alison Riske a reusit sa treaca cu scorul de 6-3, 6-3, ceea ce o aduce acum fata in fata cu Iga Swiatek.

Pariaza pe tenis la French Open!

Plasează pariul