Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Huesler vs Thiem ponturi pariuri și pronosticuri 20.04.2023

Joi, în data de 20 aprilie, nu înainte de ora 17:00, se va juca partida dintre Marc-Andrea Huesler și Dominic Thiem, aceasta contând pentru faza optimilor de finală ale turneului de la Munich, în care ne așteptăm ca spectacolul să nu lipsească.
Huesler vs Thiem
April 20,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Huesler vs Thiem

Dominic Thiem este departe de nivelul din urma cu câțiva ani, motiv pentru care nu o mergem pe mâna . Nu spunem nu se poate impune, însă și dacă o va face, ne așteptăm câștige chinut. Anticipăm o confruntare ce se va încheia în set decisiv, de aceea vom miza pe faptul vom avea parte de minim 20 de game-uri. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.47 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Huesler – Thiem

Peste 1,5 goluri - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Huesler

  • Este un jucător modest, care nu se poate compara cu adversarul său, cel puțin din punct de vedere al performanțelor, dar și al experienței, astfel nu este de mirare faptul pornește cu șansa a doua în această confruntare.
  • Elvețianul are în palmares doar o singură finală, la Sofia, în octombrie 2022, când îl învingea pe tânărul Holger Rune în minimum de seturi. În turneele de mare șlem nu are realizări notabile, ținând cont de faptul nu a atins tabloul principal decât de trei ori, de fiecare dată fiind eliminat încă din primul tur.
  • În primul joc de la Munich, Marc-Andrea Huesler a obținut o victorie chinuită, trecând de Kyle Edmund, în fața căruia s-a impus în set decisiv, după aproape două ore și jumătate de joc.

Thiem

  • Era cândva printre cei mai buni jucători ai lumii, având pretenții uriașe la fiecare turneu la care lua parte, însă este departe de acel nivel, acesta suferind o accidentare serioasă, care nu i-a mai permis joace la capacitate maximă.
  • Totuși, pornește ca favorit, fiind peste nivelul adversarului său, din multe puncte de vedere. Austriacul are în spate un palmares extrem de bogat, având în vedere faptul a obținut aproape 30 de milioane de dolari din premii. A câștigat 17 titluri, cel mai important venind la US Open, în 2020, având de asemenea în cariera și alte trei finale de Grand Slam, una la Australian Open și doua la Roland Garros.
  • Înainte de turneul german, Dominic Thiem a jucat la Monte-Carlo, unde nu a strălucit, trecând mai întâi de Gasquet, pierzând însă apoi cu Rune, cel care avea joace și finala. La Munich și-a început aventura cu Lestienne, cu care a stat pe teren doar un set, francezul fiind nevoit se retragă din cauza unor probleme medicale.

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul