Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hubert Hurkacz vs Roberto Bautista-Agut ponturi și pronosticuri 14.02.2023

Nu înainte de ora 11:00, polonezul Hubert Hurkacz și ibericul Roberto Bautista Agut se vor duela în chiar primul tur al ATP Rotterdam. Învingătorul meciului îl va întâlni în turul al doilea pe cel care se impune în duelul Grigor Dimitrov - Aslan Karatsev. Cine crezi că se califică?
Hubert Hurkacz vs Roberto Bautista-Agut
February 14,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hubert Hurkacz vs Roberto Bautista-Agut

Este scorul 3 la 0 la general pentru Bautista-Agut, însă polonezul revine cu forțe proaspete și aștept să vedem un meci frumos. Experiența celor doi mă face să cred că putem avea peste 21.5 game-uri, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Hubert Hurkacz – Roberto Bautista-Agut

Sub 2.5 goluri - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Hubert Hurkacz

  • Jucătorul polonez a împlinit recent vârsta de 26 de ani și la ora meciului este pe 10 în ierarhia mondială. Lucrurile pentru el au debutat decent în cadrul turneelor mari din 2023, deoarece a ajuns în a doua parte de turneu.
  • Hubert Hurkacz a pierdut abia în optimile de finală și a făcut-o în disputa cu americanul Sebastian Korda (26 ATP). A fost 6-7 (7) în decisivul meciului acela.
  • Totodată, el pare să aibă și un complet în ceea ce privește jocurile cu sportivii din Spania. Este condus cu 3-0 la general de către Bautista Agut,

Roberto Bautista-Agut

  • Motivat de faptul că știe cum să pună problema în jocurile cu Hurkacz, Bautista-Agut are nevoie acum să fie mult mai sigur pe el.
  • Acesta a poposit în Olanda la doar câteva zile de la participarea lui la ATP Montpellier, un turneu unde a pierdut în primul tur. A fost învins cu 6-3, 6-4 de către Athur Fils (163 mondial).
  • Roberto a ajuns și el în optimile de finală ale Australian Open, dar s-a oprit după ce Tommy Paul l-a învins. A fost un duel decis după cel de-al patrulea set.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la ATP Rotterdam!

Plasează pariul