Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hubert Hurkacz vs Pablo Carreno-Busta ponturi si pronosticuri 14.08.2022

Duminica, nu inaintea orei 23:00, polonezul Hubert Hurkacz si ibericul Pablo Carreno-Busta se intalnesc in finala ATP Montreal 2022. Cine crezi ca va castiga finala?
Hubert Hurkacz vs Pablo Carreno-Busta
August 14,2022
23:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Hubert Hurkacz vs Pablo Carreno-Busta

Asa cum a jucat Hurkacz de-a lungul turneului si cum a reusit sa fie la inaltime desi mereu a jucat decisiv, m-a convins sa merg pe mana lui. Victorie Hubert Hurkacz este recomandarea mea, cota 1.53 la Superbet.

Ponturi Hubert Hurkacz – Pablo Carreno-Busta

peste 2.5 goluri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Hubert Hurkacz

  • Locul 10 in lume a depus un efort suplimentar pentru a-l elimina pe Casper Ruud in semifinale. Hubert a avut nevoit de set decisiv pentru a face lucrul acesta.
  • Desi outsider, Hurkacz a demonstrat din nou ca poate sa tina pasul si in urma unui duel cu trei seturi, iar dupa doua ore si trei minute a castigat cu scorul de 5-7, 6-3, 6-2.
  • Mai mult decat atat, locul 10 ATP a jucat exclusiv meciuri de trei seturi la Montreal. Asa s-a calificat si in detrimentul lui Nick Kyrgios, cel pe care l-a intalnit in sferturi.

Pablo Carreno-Busta

  • Ibericul a reusit sa joace mult mai bine in semifinale si in urma unui duel cu set decisiv s-a incoronat invingator in fata lui Daniel Evans.
  • Britanicul nu a reusit decat sa fie primul care in acest turneu ii smulge set lui Pablo Carreno-Busta si a impins meciul spre trei ore.
  • Dupa exact trei ore, locul 23 in ierarhia ATP a castigat cu scorul de 7-5, 6-7 (7), 6-2, insa va plece cu sansa a doua in fata locului 10.

Pariaza acum la Superbet pe meciurile de la ATP Montreal!

Plasează pariul