Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hubert Hurkacz vs Casper Ruud ponturi si pronosticuri 13.08.2022

Nu inainte de ora 22:00, polonezul Hubert Hurkacz (10 ATP) il intalneste pe norvegianul Casper Ruud (7 ATP) in semifinalele turneului ATP de la Montreal.
Hubert Hurkacz vs Casper Ruud
August 13,2022
22:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Hubert Hurkacz vs Casper Ruud

Jocul oferit de Casper Ruud in acest turneu a fost unul de luat in calcul si ma astept sa fie peste ceea ce ne-a oferit polonezul si ceea ce poate sa arate sambata seara. Drept urmare, recomandarea mea este victorie Casper Ruud, cota 1.77 la Superbet.

Ponturi Hubert Hurkacz – Casper Ruud

Victorie Getafe - Cota 2.35⭐
Pariază acum

Hubert Hurkacz

  • Se afla pe locul 10 in lume, dar s-a chinuit ceva sa ajunga pana in acest punct. Hubert Hurkacz a fost nevoit sa joace set decisiv in fiecare duel disputat la ATP Montreal.
  • Drept urmare, in turul anterior l-a depasit pe australianul Nick Kyrgios. Nu a fost deloc un meci usor pentru polonez si a fost serios intrebuintat.
  • Pus in fata a doua tie-break-uri, a reusit sa joace bine si pana la final sa se impuna cu scorul de 7-6 (4), 6-7 (5), 6-1, in fata locului 37 in lume.

Casper Ruud

  • A reusit sa lase o impresie frumoasa la Montreal, cu toate ca supratafa dura nu este intocmai cea care i-a adus cele mai bune rezultate de pana acum.
  • Casper Ruud este locul 7 in tenisul mondial masculin si a tinut sa arate asta si in disputa cu Felix Auger Aliassime.
  • Cei doi s-au intalnit in turul anterior, acolo unde Ruud a dat impresia ca stie cum sa puna problema si int-run final a castigat in doua seturi. 6-1, 6-2 a fost scorul acelei partide.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul