Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hubert Hurkacz vs Adrian Mannarino ponturi și pronosticuri 27.03.2023

De la ora 22:30, polonezul Hubert Hurkacz și Adrian Mannarino se întâlnesc în cadrul șaisprezecimilor de finală Miami Open. Învingătorul joacă cu cel care va câștiga meciul dintre Eubanks și Barrere.
Hubert Hurkacz vs Adrian Mannarino
March 27,2023
22:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hubert Hurkacz vs Adrian Mannarino

Polonezul  a avut un meci dificil în turul anterior, ceea ce s-a întâmplat și în cazul francezului Mannarino. Amândoi au fost salvați de greșelile adversarilor, iar dacă vor fi la fel de șterși, nu aș exclude un meci tot cu set decisiv. Peste 21.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.80 la Superbet.

Ponturi Hubert Hurkacz – Adrian Mannarino

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Hubert Hurkacz

  • Un singur meci a mai jucat Hubert în cadrul acestui turneu și totul datorită faptului că este pe locul 9 în ierarhia ATP.
  • Meciul susținut împotriva australianului Kokkinakis a fost unul epuizant, care a durat peste două ore și jumătate. 6-7 (10), 7-6 (7), 7-6 (6) a fost scorul.
  • Acum caută să își mai treacă în cont încă o victorie, a treia din meciurile directe contra francezului. Este 2-1 la general, iar cel mai recent succes datează din noiembrie 2022.

Adrian Mannarino

  • În vârstă de 34 de ani, francezul Adrian Mannarino a avut parte de două meciuri lungi la Miami Open 2023. A jucat set decisiv în primul și al doilea tur.
  • Debutul în cadrul turneului l-a avut în compania chinezului Juncheng Shang (18 ani – 181 ATP) pe care l-a învins cu scorul de 1-6, 6-4, 6-2.
  • În fața americanului Ben Shelton pe care l-a învins cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1 a stat în turul al doilea. Meciul a durat aproximativ 100 minute.

Pariază la Superbet pe meciurile din cadrul Miami Open!

Plasează pariul