Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Holger Rune vs Novak Djokovic ponturi și pronosticuri 06.11.2022

Duminică, nu înainte de ora 16:00, la ATP Paris 2022 are loc finala, acolo unde danezul Holger Rune și Novak Djokovic (Serbia) se întâlnesc.
Holger Rune vs Novak Djokovic
November 06,2022
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Holger Rune vs Novak Djokovic

În primul lor duel direct și singurul de până acum, Novak s-a impus în patru seturi. S-a întâmplat la US Open 2021, însă lucrurile nu par să se fi schimbat foarte mult de atunci. Recomandarea mea este victorie Novak Djokovic -3.5 game-uri, cotă 1.62 la Superbet.

Ponturi Holger Rune – Novak Djokovic

Sub 6.5 goluri - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Holger Rune

  • În vârstă de 19 ani, danezul Holger Rune trece printr-o perioadă foarte bună, cu a treia finală consecutivă pe care o joacă. S-a impus la Stockholm, a pierdut la Basel, iar acum pleacă cu a doua șansă la ATP Paris.
  • Și-a luat revanșa în fața canadianului Auger-Aliassime, jucător în fața căruia a pierdut finala ATP Basel. Cei doi s-au duelat în semifinalele ATP Paris, acolo unde Rune a dat peste cap calculele caselor de pariuri.
  • După doar o oră și jumătate de stat în teren, Rune a reușit să câștige cu scorul de 6-4, 6-2 în fața locului 8 ATP. A fost unul dintre puținele meciuri cu jucători din top 10 ATP în care nu și-a pierdut niciodată serviciul.

Novak DJokovic

  • Sârbul este multiplu câștigător la ATP Paris, turneu unde a reușit sî triumfe și în ediția din urmă cu un an, iar acum este favorit să ridice din nou trofeul.
  • Nu este la primul duel tare, chiar în semifinale s-a duelat cu Stefanos Tsitsipas (5 ATP), pe care l-a învins în trei seturi. 6-2, 4-6, 7-6 (4) a fost scorul în acel joc.
  • De altfel, înainte de venirea lui în capitala Franței, Novak a triumfat și la Astana, acolo unde  în ultimul act l-a învins pe același Stefanos Tsitsipas.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul