Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Holger Rune vs Constant Lestienne ponturi și pronosticuri 14.02.2023

În primul tur al turneului ATP de la Rotterdam, danezul Holger Rune și francezul Constant Lestienne se vor duela marți, dar nu înainte de ora 11:00. Cel care se impune va juca cu învingătorul jocului Gijs Brouwer – Marc-Andrea Huesler.
Holger Rune vs Constant Lestienne
February 14,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Holger Rune vs Constant Lestienne

Cei doi s-au mai duelat în 2019 și atunci Lestienne s-a impus. Lucrurile au evoluat mult în bine pentru danez și acum el este cel care pleacă favorit și despre care eu cred că se va impune lejer. Recomandarea mea este sub 22.5 game-uri, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Holger Rune – Constant Lestienne

2 pauza/2 final - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Holger Rune

  • Danezul aflat pe locul 9 în lume este favorit numărul 4 la câștigarea ATP Rotterdam și pare că dacă trece de acest meci va avea unul și mai ușor în cel de-al doilea tur.
  • Întotdeauna pe hârtie lucrurile sunt altfel, dar atunci când artiștii sunt în teren, uneori calculele se dau peste cap, cu toate că Rune știe cum să abordeze măcar meciurile din tururile inaugurale.
  • A participat anterior la ATP Montpellier, acolo unde a ajuns în semifinale. Avea statut de favorit numărul 1, dar americanul Maxime Cressy l-a învins în trei seturi.

Constant Lestienne

  • Are 30 de ani, dar nu spune nimic în lumea tenisului de înaltă performanță. Din contră, el se află pe locul 48, dar nu a impresionat niciodată.
  • Constant Lestienne a fost nevoit să joace calificări pentru a pătrunde pe tabloul principal al turneului olandez. A jucat bine, chiar nu a piedut set în cele două partide.
  • A debutat în calificări cu meciul împotriva jucătorului german Marterer pe care l-a învins cu 7-6, 7-6. În finala calificărilor

Pariază acum la Superbet pe meciurile de la ATP Rotterdam!

Plasează pariul