Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Heather Watson vs Jule Niemeier ponturi pariuri si pronosticuri 03.07.2022

Duminica, in data de 3 iulie, nu inainte de ora 13:00, se va juca partida dintre Heather Watson si Jule Niemeier, aceasta contand pentru runda a patra de la Wimbledon.
Heather Watson vs Jule Niemeier
July 03,2022
13:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Heather Watson vs Jule Niemeier

In viziunea agentiilor de pariuri, Jule Niemeier este favorita in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde deloc, tinand cont mai ales de parcursul acesteia la turneu. A depasit jucatoare importante, asa ca avem toate motivele sa speram la un nou succes al acesteia. Cu siguranta, nu va avea o misiune facila, mai ales ca adversara sa va fi ajutata si de sprijinul fanilor, insa ne asteptam ca in cele din urma sa se impuna. Asadar, mergem pe mana jucatoarei din Germania, la o cota de 1.46 oferita de NetBet.

Ponturi Heather Watson – Jule Niemeier

1 pauza / 1 final - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Heather Watson

  • Desi este jucatoarea mai experimentata si joaca de asemenea si in fata fanilor britanici, aceasta porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, ceea ce nu surprinde deloc, urmand ce-i drept sa infrunte o jucatoare aflata intr-o forma foarte buna.
  • Britanica nu are un palmares grozav, de-a lungul carierei castigand doar patru titluri. Evident, nici realizarile din turneele de Grand Slam nu sunt extraordinare, avand in vedere faptul ca la actuala editie de Wimbledon a atins in premiera optimile.
  • Heather Watson a avut parte de un start timid la turneul londonez, in prima runda invingand-o pe Korpatsch in decisiv, urmand insa apoi doua victorii clare, in minimum de seturi, cu Wang si Juvan.

Jule Niemeier

  • Este o jucatoare tanara, care, evident, are un palmares mult mai „sarac” decat al adversarei sale, insa tinand cont de evolutiile pe care le-a aratat in ultima perioada, nu este de mirare faptul ca porneste ca favorita la casele de pariuri, desi nu va avea deloc o misiune facila.
  • Jucatoarea din Germania este fara indoiala la cel mai bun sezon din cariera. In conditiile in care organizatorii Wimbledon ar fi acordat puncte la actuala editie, aceasta s-ar fi propulsat in clasamentul WTA, unde in prezent ocupa doar un modest loc 97.
  • In primul tur a trecut in minimum de seturi de Wang, eliminand-o apoi in acelasi mod pe Kontaveit, favorita nr. 2. In ultimul tur a dat piept cu Lesia Tsurenko, jucatoare care era in mare forma, in fata careia s-a impus insa cu 2-1.

Pariaza pe Cota 1.46 la 888 Sport!

Plasează pariul