Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hanfmann vs Medvedev ponturi pariuri și pronosticuri 18.05.2023

Confruntarea dintre Yannick Hanfmann și Daniil Medvedev este una ce contează pentru faza sferturilor de finală ale turneului de la Roma, aceasta fiind programată să se joace joi, în data de 18 mai, nu mai devreme de ora 14:00.
Hanfmann vs Medvedev
May 18,2023
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hanfmann vs Medvedev

Daniil Medvedev este net superior adversarului său, din orice punct de vedere, așa avem mari pretenții de la acesta. Chiar dacă joacă pe zgură, suprafață pe care o detestă, acesta este într-o formă foarte bună, așa ne așteptăm facă o figură frumoasă, mai ales înfruntă un adversar accesibil. Așadar, mergem pe mâna rusului, bazându-ne pe faptul se va impune în minimum de seturi. Recomandarea noastră primește o cotă foarte bună de 1.80 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Hanfmann – Medvedev

Ambele marchează - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Hanfmann

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel, urmând totuși înfrunte un adversar mult mai bun, cu realizări mult mai mari în carieră.
  • Germanul în vârstă de 31 de ani joacă de doar opt ani în circuitul profesionist, acesta având performanțe modeste de-a lungul carierei, având în vedere faptul nu a câștigat niciun titlu până acum. De asemenea, are realizări slabe și în turneele de mare șlem, depășind turul al doilea doar o singură dată, la Australian Open, în 2022.
  • La Roma, Yannick Nahfmann are unul dintre cele mai bune parcursuri din cariera, acesta atingând sferturile de finală după ce a trecut de jucători precum Taylor Fritz sau Andrey Rublev.

Medvedev

  • Nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind unul dintre cei mai buni jucători din circuitul ATP, care ne-a obișnuit ca în fiecare an aibă pretenții mari, fiind pe lista scurtă a favoriților la majoritatea turneelor la care ia parte.
  • După cum a declarat în repetate rânduri, jucătorul rus detestă zgura, însă în ciuda acestui aspect, are un parcurs foarte bun la Roma, unde, după trei partide, nu a cedat decât un singur set, având toate motivele spere la primul său titlu pe această suprafață.
  • Daniil Medvedev a început la turneul italian cu un succes în minimum de seturi cu Ruusuvuori, eliminându-l apoi pe Zapata Miralles, câștigând cu 2-1, pentru în cele din urmă îl învingă pe Alexander Zverev cu 2-0.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Medvedev

Pariază pe Cota 1.80 la Betano!

Plasează pariul