Halep - Tomljanovic. A treia adversara din Romania pentru Tomljanovic la acest turneu

Miercuri noaptea, nu inainte de ora 02:00, avem disputa Halep - Tomljanovic, din turul secund de la Cincinnati. Mai are Simona energia dupa titul de la Montreal?

Halep se afla pe primul loc in clasamentul fetelor. A castigat titlul la Shenzhen (CHI), iar la Melbourne a facut finala, in timp ce la Doha a ajuns in semifinale. Cu totii ne vom aduce aminte de trofeul cucerit la RG, primul titlu de Grand Slam din cariera Simonei.

In semifinale a mai ajuns si la Indian Wells, in timp ce pe zgura, mai avem un sfert de finala la Madrid si o finala la Roma. Saptamana trecuta si-a mai trecut in palmares un alt trofeu, la Montreal, Canada.

Tomljanovic este o sportiva din Australia in varsta de 25 de ani, clasata pe locul 58 WTA. Nu are niciun titlu important in cariera si este mai degraba cunoscuta ca fiind iubita lui Nick Kyrgios.

Are totusi o finala de turneu WTA in acest an, la Rabat. In plus, a mai ajuns in sferturi de finala la Mallorca. Saptamana trecuta, la San Jose, a fost eliminata in „sferturi” de Buzarnescu. Iar intalnirile Ajiei cu romancele au continuat. Dupa ce-a trecut de Nara (JPN), scor 6-4, 6-3, a jucat cu Cirstea in ultimul tur al calificarilor. A invins-o in doua seturi, scor 6-3, 6-2. In runda inaugurala, a dispus de Begu, scor 4-6, 6-3, 6-3.

Simona resimte oboseala dupa turneul castigat la Montreal, iar cu doar doua saptamani inainte de US Open, este greu de crezut ca va fi la 100% din potential. Tomljanovic a demonstrat ca se poate descurca impotriva romancelor, chiar daca, evident, niciuna n-a fost de valoarea lui Halep. Problema la australianca este serviciul doi si deplasarea in fata. Am vazut cum Begu a surprins-o cu cateva scurte. In rest, backhand-ul este foarte bun, iar Tomljanovic contruieste foarte bine punctul. Poate in alt moment al sezonului n-ar fi avut mari sanse in fata Simonei, insa acum este o situatie diferita.

Pronosticuri Boca Juniors - River Plate