Halep - Osaka. Nu va semana cu meciul de la Indian Wells

Miercuri, de la ora 12:00, avem partida Halep - Osaka, din turul doi de la Roma. Dupa infrangerea dureroasa de la Indian Wells, este vremea revansei pentru romanca.

Halep se afla pe primul loc in clasamentul fetelor. A castigat titlul la Shenzhen (CHI), iar la Melbourne a facut finala, in timp ce la Doha a ajuns in semifinale, dar a fost nevoita sa declare forfait inainte de penultimul act.

Tot in semifinale a ajuns si la Indian Wells, insa la Miami a iesit dupa al doilea meci. Ne asteptam la o prestatie foarte buna din partea Simonei pe zgura, dar pana acum, n-a fost cazul. Doar o victorie la Stuttgart, iar la Madrid a fost eliminata in „sferturi” de Ka Pliskova, scor 4-6, 3-6.

"Am avut oportunitatea să joc pe zgură împotriva Simonei la Roland Garros, în 2016. Am făcut un meci bun atunci, dar am cedat în decisiv. O cunosc foarte bine. Chiar ne-am antrenat împreună anul acesta la Madrid. Cu siguranță nu va mai fi aceeași desfășurare ca la Indian Wells", a spus Osaka.

Osaka este o tanara japoneza in varsta de 20 ani. Este o tenismena inalta, 1,80, si dispune de un serviciu puternic. De asemenea, este o jucatoare foarte agresiva, mai ales cu forehand-ul. Acum se afla pe locul 21 in clasamentul fetelor.

Titlul de la Indian Wells a urcat-o atat de mult pe Naomi, insa nipona daduse semne dinainte c-o sa fie o tenismena importanta in 2018 – tur IV la Australian Open sau „sferturi” la Dubai. Dupa aceea, a mai facut doar „optimi” la Charleston. La Madrid, a fost scoasa in runda inaugurala de Zheng (CHI), scor 1-6, 5-7. Aici, a demolat-o pe Azarenka (BLR) in primul tur, scor 6-0, 6-3. Pe langa faptul ca Naomi a fost sigura la repunerea mingii in joc, nipona a mai fost si letala la retur.

La Indian Wells a fost singura data cand japoneza s-a impus in patru intalniri directe cu Simona. A fost o lectie pentru romanca, una pe care Halep nu cred c-a uitat-o. Zgura de la Roma este mai avantajoasa pentru ea decat cea de la Roma, dar la cum a jucat Naomi in primul meci, Simona ar putea sa fie putin agitata. Anul trecut, precum ne amintim, Halep a ajuns in ultimul act, dar a cedat cu Svitolina, dupa ce s-a accidentat.

Pronostic Royal Pari - Real Potosi