Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Haddad vs Putintseva ponturi pariuri și pronosticuri 04.07.2023

Haddad vs Putintseva este duelul din primul tur de la Wimbledon. Meciul va avea loc marți, 4 iulie 2023, începând cu ora 13:00. Cine merge mai departe?
Haddad vs Putintseva
July 04,2023
13:00

Ponturi Haddad vs Putintseva

ambele marchează - cotă 1.75⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Haddad vs Putintseva

Haddad nu este în cea mai bună formă înainte de acest meci, iar Putintseva este o jucătoare cu resurse necesare pentru a pune probleme. O singură dată s-au întâlnit până acum cele două jucătoare, în februarie 2023 la Abu Dhabi, iar atunci Haddad câștiga cu 6-4, 6-7, 7-6. Mă aștept la un nou meci de lungă durată, iar recompandarea mea este pronosticul „peste 18.5 game-uri”, la o cotă de 1.45 la Unibet.

Haddad

  • Numărul 14 în ierarhia mondială, Haddad Maia este mare favorită la calificarea în turul II la Wimbledon.
  • În vârstă de 27 de ani, sportiva din Brazilia era eliminată încă din primul tur la ediția din 2022 de la acest Grand Slam.
  • A venit la Londra după două turnee pe iarbă, unde nu a impresionat. La Nottingham și la Eastbourne a fost eliminată în 16-imi, respectiv optimi.
  • Se impune Haddad Maia fără probleme cu Putintseva? 1.29 este cota la victorie!

Putintseva

  • În vârstă de 28 de ani, sportiva din Kazakhstan ocupă locul 56 în clasamentul WTA.
  • Putintseva a jucat un singur meci pe iarbă înainte de a veni la Wimbledon. La Eastbourne s-a retras din calificări în timpul meciului cu Watson.
  • În 2022 la Grand Slam-ul britanic, Putintseva era eliminată încă din primul tur de Cornet. Poate mai mult în acest sezon? 3.70 este cota!

Pariază pe COTA 1.45 la Unibet!

Plasează pariul