Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Haddad Maia/Zhang vs Dolehide/Niculescu ponturi si pronosticuri 12.06.2022

Duminica, nu inainte de ora 18:30, in finala de dublu feminin a turneului de la Nottingham, se vor infrunta echipele Haddad Maia/Zhang si Dolehide/Monica Niculescu.
Haddad Maia/Zhang vs Dolehide/Niculescu
June 12,2022
18:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Haddad Maia/Zhang vs Dolehide/Niculescu

Experienta ma astept sa isi spuna cuvantul si aici Monica este cea maie xperimentata dintre acestea, iar recomandarea mea este victorie Dolehide/Niculescu, cota 2.30 la Superbet.

Ponturi Haddad Maia/Zhang – Dolehide/Niculescu

peste 33.5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Beatriz Haddad Maia/Zhang

  • La prima lor experienta intr-un turneu de dublu in aceasta formula, Beatriz Haddad Maia si Shuai Zhang sunt favorita sa se impuna.
  • Cele doua sportive au evoluat bine pana acum, pierzand un singur set in cele trei infruntari avute si contra unor echipe care frecvent joaca dublu.
  • In semifinale au eliminat perechea Aoyama/Chan. A fost un meci care a durat doua seturi si mai putin de o ora si jumatate. 6-4, 6-4 a fost scorul, confirmand statutul de pereche favorita.

Dolehide/Niculescu

  • Este pentru prima oara cand Monica Niculescu si Caroline Dolehide sunt impreuna intr-un turneu de dublu si s-au descurcat foarte bine.
  • Experienta Moncai si-a spus de multe ori cuvantul, iar in cel mai recent duel interventiile sale la fileu in disputa cu perechea Heisen/Murray au fost exponentiale.
  • Drept urmare, pentru a doua oara consecutiv cand la Nottingham a jucat set decisiv, prechea Dolehide/Niculescu a trecut cu 10-3 in Super tie-break de perechea Heisen/.Murray.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul