Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Haddad Maia vs Kalinina ponturi pariuri și pronosticuri 16.05.2023

Marți, în data de 16 mai, nu înainte de ora 20:00, se va juca partida dintre Beatriz Haddad Maia și Anhelina Kalinina, aceasta contând pentru faza sferturilor de finală din cadrul turneului de la Roma.
Haddad Maia vs Kalinina
May 16,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Haddad Maia vs Kalinina

Casele de pariuri o dau ca favorită pe jucătoarea din Brazilia, însă nu vom merge pe mâna sa. Nu spunem nu se poate impune, dar ne așteptăm ca ucraineanca aibă un cuvânt de spus, fiind într-o formă bună. Așadar, pornind de la premisa meciul se va încheia în set decisiv, vom miza pe variantapeste 19,5 game-uri„, într-o cotă de 1.47 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Haddad Maia – Kalinina

Ambele marchează - Cota 1.83⭐
Pariază acum

Haddad Maia

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește ca favorită în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind o jucătoare ceva mai bună, cu realizări ceva mai mari obținute de-a lungul carierei.
  • Brazilianca a câștigat două titluri până acum, ambele pe iarba, în iunie 2022, la Nottingham și Birmingham. De asemenea, a disputat și o finală într-un turneu de 1000 de puncte în august 2022, la Toronto, pierzând cu Simona Halep.
  • După ce a fost eliminată încă din primul meci la Madrid, Beatriz Haddad Maia a început foarte bine la Roma, fiind fără set pierdut după trei partide. Aceasta a trecut pe rând de Gabriela Ruse, Magda Linette și Camila Osorio, în duelurile cu acestea cedând 20 de game-uri.

Kalinina

  • Dacă ne raportăm strict la performanțele obținute de aceasta, putem spune este ușor sub nivelul adversarei sale, acesta fiind de altfel și principalul motiv pentru care agențiile de pariuri o dau ca outsideră în această înfruntare.
  • Ucraineanca este sub rivala sa în clasamentul WTA, ocupând locul 47. Nu a obținut niciun titlu notabil în carieră, iar de asemenea, nici în turneele de Grand Slam nu are realizări importante, cel mai bun parcurs venind la Australian Open, în acest an, atingând în premieră turul al treilea.
  • Kalinina a dezamăgit la rândul său la Madrid, pierzând în primul joc, însă strălucește la Roma. În primele două tururi le-a eliminat pe Anna Blinkova și Sofia Kenin, câștigând de fiecare dată în minimum de seturi, trecând apoi de Madison Keys, câștigând cu 2-1, revenind după ce a pierdut primul set.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Kalinina

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul