Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Goffin vs Zverev ponturi pariuri și pronosticuri 13.05.2023

Confruntarea dintre David Goffin și Alexander Zverev este una dintre cele mai interesante din cadrul turului al doilea al turneului de la Roma, urmând să se joace sâmbătă seara, nu înainte de ora 18:30.
Goffin vs Zverev
May 13,2023
18:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Goffin vs Zverev

Alexander Zverev încă este în căutarea formei care l-a consacrat, acesta suferind o accidentare serioasă în urma cu un an, ce l-a ținut în afara circuitului timp de aproximativ șase luni. Totuși, considerăm este mult peste nivelul adversarului său, așa ne așteptam se impună în manieră clară. Așadar, mizăm pe un succes în minimum de seturi al germanului, într-o cotă de 1.60 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Goffin – Zverev

2 pauză / 2 final - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Goffin

  • Era cândva printre cei mai buni jucători din circuitul ATP, însă în momentul de față se găsește în afara top 100, ocupând locul 107 în ierarhia mondială. Nu este de mirare faptul pornește ca outsider, urmând totuși înfrunte un adversar mai bun.
  • Belgianul nu are performanțe rele în carieră, având în vedere faptul a câștigat șase titluri de-a lungul anilor. Acesta se mai poate lauda și cu patru sferturi de finală în turneele de Grand Slam, dar și cu o finală la Turneul Campionilor, în 2017.
  • David Goffin, spre deosebire de adversarul său, a început la turneul de la Roma încă din primul tur. Acesta a dat piept cu italianul Luca Nardi, cu care s-a chinuit serios, impunându-se cu 2-1, după ce a pierdut primul set.

Zverev

  • Este departe de forma din urmă cu un an, acesta suferind în 2022 o accidentare serioasă la gleznă, în timpul duelului cu Rafael Nadal din semifinalele Roland Garros, stând o bună perioadă departe de circuit, motiv pentru care în prezent nu mai este la același nivel.
  • Germanul are însă timp își revină, fiind totuși destul de tânăr, având doar 26 de ani, astfel poate mai spere la performanțe notabile pe viitor, având resursele necesare pentru a produce rezultate importante. Are 19 titluri în palmares, însă niciunul de Grand Slam, deși a jucat o finală în 2020, la US Open, pierzând incredibil cu Thiem, după ce a condus cu 2-0.
  • Înainte de a-și începe aventura la Roma, Alexander Zverev a jucat la Madrid. Acesta i-a eliminat pe Carballes Baena și Grenier, pierzând însă în optimi cu Carlos Alcaraz, cel care avea și câștige turneul, fiind învins în minimum de seturi.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Zverev

Pariază pe Cota 1.60 la Betano!

Plasează pariul