Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Goffin vs Norrie ponturi pariuri si pronosticuri 05.07.2022

Marti, 5 iulie 2022, nu inainte de ora 15:30 va avea loc duelul dintre Goffin si Norrie, meci din sferturile de finala la Wimbledon. Cine merge in "careul de asi"?
Goffin vs Norrie
July 05,2022
15:30

Ponturi Goffin vs Norrie

ambele echipe marcheaza - Cota 1.74 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Goffin vs Norrie

Se anunta un duel disputat, de lunga durata, cel putin de 4 seturi, mai ales ca ambii tenismeni au impresionat pana acum la Wimbledon. Cred ca pariul peste „3.5 seturi”, la o cota de 1.56 la agentia de pariuri online Unibet este cea mai buna optiune.

Goffin

  • Goffin ocupa locul 58 ATP, acesta fiind departe de cel mai bun loc din cariera, respecti locul 7 in ierarhia mondiala.
  • Belgianul se descurca excelent pe iarba de la Wimbledon, reusind victorii clare cu Albot si Baez, in minimum de seturi, in timp ce cu Humbert a avut nevoie de 4 seturi, iar cu Tiafoe s-a impus in 5 seturi.
  • Trebuie spus ca victoriile de la Londra sunt singurele din acest sezon pe iarba. Inainte de a juca aici, a participat la Halle unde a fost invins inca din primul meci de Medvedev.

Norrie

  • Locul 12 in ierarhia mondiala, Norrie a jucat aproape perfect la Wimbledon. Britanicul a trecut fara emotii de Andujar, Johnson si Paul, in minimum de seturi, in timp ce cu Munar in turul II a avut nevoie de 5 seturi pentru a se impune.
  • Inainte de a juca aici, acesta a participat la Londra si Eastbourne, acolo unde a jucat modest, fiind eliminat prematur.
  • Bookmakerii il vad clar favorit, iar la victorie primeste o cota de 1.43!

Pariaza pe COTA 1.56 la Unibet!

Plasează pariul