Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Giron vs Tsitsipas ponturi pariuri si pronosticuri 23.06.2022

Giron si Tsitsipas se intalnesc in sferturile de finala la ATP Mallorca! Partida este programata joi, 23 iunie 2022, nu mai devreme de ora 15:30.. Se impune grecul fara emotii?
Giron vs Tsitsipas
June 23,2022
15:30

Ponturi Giron vs Tsitsipas

peste 19.5 game-uri - Cota 1.58 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Giron vs Tsitsipas

Este al 3-lea duel direct intre ce doi jucatori. Pana acum, Tsitsipas s-a impus fara emotii, fara sa piarda set si ma astept la acelasi rezultat, mai ales ca Giron nu a aratat mare lucru pe iarba pana acum. Grecul este mare favorit si ma astept sa se impuna rapid, in minimum de seturi, iar recomandarea mea este pronosticul „Tsitsipas & sub 21.5 game-uri”, in COTA 2.27 la Betano.

Giron

  • In varsta de 28 de ani, Giron a trecut de Van De Zandschulp in primul joc, ca mai apoi sa produca surpriza si sa il invinga si pe McDonald in 3 seturi, scor 4-6, 7-6, 6-4, dupa doua ore si douazezi de minute.
  • In prezent, americanul ocupa locul 67 mondial si cauta prima victorie contra lui Tsitsipas! Un succes este recompensat cu o cota de 4.00!
  • Inainte de a juca aici, Giron a participat la Stuttgart si Halle, unde a fost eliminat inca din primul tur.

Tsitsipas

  • Cap de serie numarul 2, Tsitsipas a inceput in forta turneul ATP Mallorca si a trecut fara probleme de Ivashka in in primul meci, cu un dublu 6-4.
  • Inainte de a participa aici, numarul 6 in ierarhia mondiala a jucat la Halle si Stuttgart, unde a dezamagit, dupa ce a parasit turneele in optimi, respectiv sferturi, fiind invins de Kyrgios / Murray.
  • 1.25 este cota pentru o victorie cu Giron!

Pariaza pe COTA 2.27 la Betano!

Plasează pariul