Gavrilova - Cirstea. Niciuna nu pare sa aiba un avantaj concret

Marti, de la ora 12:00, avem, in runda inaugurala de la Roland Garros, partida Gavrilova - Cirstea. Sa asistam oare la un duel echilibrat?
Gavrilova

Gavrilova se afla pe locul 24 in clasamentul WTA si este o australianca naturalizata. La 24 de ani, are un singur titlu important la simplu, New Haven (SUA), in 2017.

A inceput stagiunea foarte bine, cu semifinala la Sydney, dar la Melbourne a parasit competitia dupa doar al doilea meci. A mai bifat un penultim act la Acapulco, pentru ca pe urma sa dezamageasca mai la toate turneele. Inclusiv la Strasbourg (FRA), unde a fost scoasa in turul secund de conationala Stosur, scor 3-6, 4-6.

Cirstea se afla pe locul 45 in clasamentul WTA, cu un inceput dezamagitor de stagiune, fiind eliminata in turul secund la Brisbane (AUS) si-n runda inaugurala la Hobart (AUS).

De altfel, este un an cu rezultate slabute pentru Sorana, cea mai buna performanta fiind optimi de finala la Doha. La Istanbul si la Roma a pierdut in primul tur, in timp ce la Madrid a castigat un singur meci. A fost nevoita sa abandoneze la Nurnberg, in „sferturi”, impotriva lui Riske (SUA), la scorul de 2-6, 7-5, 1-0 pentru americanca.

A fost o accidentare la coapsa, asa ca absenta de la Roland Garros nu prea a fost pusa sub semnul discutiei. Insa ramane de vazut cat de bine se va misca Sorana pe teren. Norocul ei este ca intalneste o Daria aflata intr-o forma ceva mai slaba. Dar australianca ramane o adversara incomoda, una pe care trebuie s-o lasi sa greseasca ea. Stilul romancei nu este acesta, iar probabila dezvoltare a meciului ne duce cu gandul la un duel cu schimbari de dispozitie din partea ambelor jucatoare.

Pronosticuri Senegal - Sudan