Gasparyan - Puig. Ponturi pariuri și cote

Marti seara, de la ora 21:30, in primul tur de la Linz, avem disputa Gasparyan - Puig. Rusoaica vine dupa un titlu castigat la ultima competitie la care a participat, insa se pune problema daca poate sa duca si acest turneu din punct de vedere fizic.
Gasparyan

Gasparyan este o rusoaica de 24 de ani, clasata pe locul 137 WTA. O jucatoare promitatoare in urma cu 2-3 ani, dar care a fost nevoita sa stea pe tusa in jur de 15 luni din cauza uneia accidentari la genunchi. A revenit spre sfarsitul lui 2017, insa nici anul acesta n-a jucat foarte mult.

Suficient totusi sa castige cel de-al doilea titlu WTA al carierei, la Tashkent (UZB), dupa o finala cu Potapova (RUS), scor 6-2, 6-1. Datorita clasamentului protejat, jucase inainte si la US Open, unde i-a pus serioase probleme lui Kerber in primul tur.

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Puig este din Puerto Rico si este clasata pe locul 43 in lume. Are 25 de ani si doua titluri in cariera, la Strasbourg (FRA), in 2014, plus medalia de aur la Rio, in 2016. Urmatorul an a fost dezamagitor, dar Monica pare sa se fi regasit in ultima vreme.

Seria de turnee americane i-a adus o semifinala la New Haven, dar si o accidentare in penultimul act cu Saurez Navarro. Au mai urmat doua sfeturi de finala, la Quebec si Wuhan, pentru ca la Beijing sa fie eliminata in runda inaugurala de Jabeur (TUN), scor 3-6, 2-6.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Gasparyan – Puig

Margarita este o jucatoare foarte interesanta, in mare parte datorita backhand-ului sau cu o singura mana. De talent n-a dus lipsa niciodata, insa problemele fizice pot sa apara oricand. Ea si acum evolueaza cu bandaj in jurul genunchiului operat de 3 ori. Dar suprafata de la Linz este una care sa-i convina. Sigur, nici Puig nu este incomodata cand vine vorba sa joace in sala, dar o vad pe rusoaica mai sigura pe sine pe aceasta suprafata. H2H este 2-0 pentru jucatoarea din Puerto Rico, insa ultima disputa, din calificarile de la New Haven, 5-7, 6-2, 6-2, ne-a aratat ca Gasparyan se poate lupta de la egal la egal cu medaliata olimpica de la Rio.

Pont pariuri Copil - Harrison