Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Garin vs Kyrgios ponturi pariuri si pronosticuri 06.07.2022

Miercuri, 6 iulie 2022, nu mai devreme de ora 15:30 va avea loc partida dintre Garin si Kyrgios, meci din sferturile de finala la Wimbledon. Cine merge mai departe?
Garin vs Kyrgios
July 06,2022
15:30

Ponturi Garin vs Kyrgios

ambele echipe marcheaza - Cota 1.97 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Garin vs Kyrgios

Este primul duel direct intre cei doi tenismeni, iar Kyrgios este marele favorit. Ma astept ca adversarul sau, Garin, sa nu cedeze usor, mai ales ca este cu moralul ridicat dupa evolutiile bune de la Wimbledon. Cred ca un pariu pe game-uri este o optiune mai buna, iar recomandarea mea este pronosticul „peste 33.5 game-uri”, la o cota de 1.60 la Unibet!

Garin

  • Locul 43 in topul mondial (17 este cel mai bun loc din cariera), Garin este pentru prima data in sferturile de finala la un Grand Slam.
  • Pentru a ajunge aici, chilianul a trecut pe rand de Ymer, Grenier, Brooksby si De Minaur (5 seturi).
  • Trebuie precizat faptul ca victoriile de la Wimbledon sunt singurele de pe iarba in acest sezon. Inainte de a juca aici, acesta a pierdut in primul tur la Halle si Eastbourne.
  • 4.50 este cota pentru un succes contra lui Kyrgios!

Kyrgios

  • Kyrgios ocupa locul 40 in clasamentul ATP si este mare favorit pentru o calificare in semifinalele competitiei, acolo unde nu a ajuns niciodata la Wimbledon.
  • Australianul si-a inceput parcusul aici cu Jubb, pe care l-a invins in 5 seturi, apoi a dat piept cu Krajinovic (3 seturi), in timp ce cu Ttsitsipas si Nakashima a avut nevoie de 4 seturi, respectiv 5 seturi.
  • Kyrgios a ajuns la 11 victorii si doua infrangeri pe iarba in acest sezon! Un nou succes primeste o cota de 1.23!

Pariaza pe COTA 1.60 la Unibet!

Plasează pariul