Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gabriela Ruse vs Selena Janicijevic ponturi și pronosticuri 11.01.2023

Miercuri dimineață, nu înainte de ora 01:00, Gabriela Ruse și franțuzoaica Selena Janicijevic se vor înfrunta în cadrul semifinalelor calificărilor Australian Open.
Gabriela Ruse vs Selena Janicijevic
January 11,2023
01:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Gabriela Ruse vs Selena Janicijevic

Sunt două jucătoare motivate de rezultatul pe care l-au obținut în turul inaugural și în condițiile acestea înclin spre un duel unde ambele să se țină tare. Deși puțin riscant, vă recomand peste 2.5 seturi, cotă 2.55 la Superbet.

Ponturi Gabriela Ruse – Selena Janicijevic

Victorie Villarreal - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Gabriela Ruse

  • Favorită certă în meciul cu Mendez, Gabi Ruse a reușit să treacă de adversara ei, însă meciul nu a fost deloc lipsit de emoții.
  • Locul 112 în lume s-a chinuit ceva pentru a obține biletele de calificare în semifinalele calificărilor. 2-1 a fost scorul la seturi, cu locul 371 în clasamentul WTA.
  • Primul set a fost la discreția ei, drept pentru care la final s-a impus cu scorul de 6-1. Relaxarea a făcut-o să meargă în decisiv acolo unde a câștigat tot cu 6-1, după aproape 100 de minute de stat în teren.

Selena Janicijevic

  • Jucătoarea din Franța s-a simțit confortabil în duelul cu americanca Anderson. Cele două s-au duelat luni dimineață, acolo unde au stat în teren o oră și douăzeci de minute. 6-3, 6-2 a fost atunci scorul.
  • Este în premieră când sportiva de 20 de ani joacă la Australian Open. Singurele ediții ale Grand Slam-ului unde a evoluat sunt la French Open și US Open.
  • Este pe cale să scrie istorie, doar să câștige aceste calificări și să pătrundă pe tabloul principal al unui Grand Slam pentru a doua oară în istorie.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul mondial!

Plasează pariul