Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gabriela Ruse vs Qiang Wang ponturi si pronosticuri 13.06.2022

Nu inainte de ora 16:00, luni, Gabriela Ruse o intalneste pe Qiang Wang, intr-un meci care se va disputa in chiar primul tur al WTA Birmingham. Invingatoarea va juca cu cea care se impune in disputa Fett vs Zhang.
Gabriela Ruse vs Qiang Zhang
June 13,2022
16:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Gabriela Ruse vs Qiang Wang

Asa cum lucrurile s-au desfasurat de-a lungul ultimelor zile, cred ca sportiva din China isi merita din plin statutul de favorita. Gabriela nu pare sa fie in elementul ei pe iarba si drept urmare va recomand victorie Qiang Zhang, cota 1.67 la Superbet.

Ponturi Gabriela Ruse – Qiang Wang

Victorie Dayana Yastremska - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Gabriela Ruse

  • Evolutia Gabrielei in ultimele meciuri nu a fost cea pe care o astepta si asta desi a evoluat pe zgura. Chiar a pierdut in primul set la Strasbourg si Roland Garros.
  • Acum incepe si sezonul pe iarba pentru ea, o suprafata unde nu a impresionat in 2021, pierzand in singurul sau meci jucat in sezonul 2021.
  • De altfel, o victorie pe iarba nu a mai avut din 2019, de la participarea ei la Wimbledon, avand in vedere ca locul 55 in lume nu se omoara cu jocurile pe iarba.

Qiang Wang

  • Ultimele trei jocuri disputate de chinezoaica au avut loc pe iarba si aceasta nu s-a descurcat deloc bine, ci a suferit doua infrangeri.
  • A pierdut la Nottingham, acolo unde a avut-o drept adversara pe Beatriz Haddad Maia, in chiar turul inaugural si intr-un final a fost invinsa.
  • E drept, Qiang Zhang a pierdut in trei seturi cu Haddad Maia. Scorul a fost 5-7, 7-4, 6-3, dupa ce jocul a durat aproape doua ore si jumatate.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul