Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gabriela Ruse vs Na-Lae Han ponturi și pronosticuri 31.01.2023

Nu înaintea orei 07:00, ora României, Gabriela Ruse (România) și Na-Lae Han (Coreea de Sud) vor sta față în față în primul tur al turneului WTA Hua Hin. Cine se califică va juca cu cea care se impune în meciul Heather Watson – Yulia Putinseva.
Gabriela Ruse vs Na-Lae Han
January 31,2023
07:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Gabriela Ruse vs Na-Lae Han

Nivelul jocului prestat de Gabriela Ruse în acest debut de sezon 2023 nu este deloc unul menit să o facă favorită certă, fie și în fața unei jucătoare aflate pe locul 176 mondial. Drept urmare, vă recomand peste 19.5 game-uri, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Gabriela Ruse – Na-Lae Han

Slovenia câștigă oricare dintre reprize - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Gabriela Ruse

  • Sezonul a început cu Gabriela Ruse în afara sutei mondiale. Ea ocupă abia locul 144 în ierarhia mondială, ceea ce s-a văzut și în rezultate, unde nu a fost deloc convingătoare.
  • Gabi a ratat prezența pe tabloul principal al turneului de la Australian Open după ce a fost învinsă cu scorul de 7-5, 6-3 de franțuzoaica Selena Janicijevic (171 WTA), în turul II al calificărilor.
  • Participarea la Australian Open nu a fost totuși un eșec în plan personal. A reușit ca alături de Marta Kostyuk (Ucraina) să atingă semifinalele în proba de dublu.

Na-Lae Han

  • Mai aproape de locul 200 mondial, jucătoarea din Coreea de Sud are ceva în comun cu Gabriela Ruse: a ratat și ea intrarea pe tabloul principal la Australian Open.
  • Locul 176 WTA a pierdut tot în turul al doilea al calificărilor, dar în urma unui duel cu rusoaica Anastasia Tikhonova, cea care îi este vecină de clasament, pe locul 177 în lume.
  • Pe de altă parte, simpla sa calificare în turul al doilea al calificărilor Australian Open a fost o surpriză conform cotelor listate de către specialiști. Ea a trecut atunci de locul 123 mondial, Kuzmova, cu 7-6 (1), 6-4.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis ale jucătoarelor din România!

Plasează pariul