Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gabriela Ruse vs Leolia Jeanjean ponturi și pronosticuri 25.04.2023

Marți, nu înaintea orei 11:00, ora României, Gabriela Ruse și Leolia Jeanjean au meci în finala calificărilor turneului WTA de la Madrid.
Gabriela Ruse vs Leolia Jeanjean
April 25,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Gabriela Ruse vs Leolia Jeanjean

Ruse a jucat bine în fața unei jucătoare de top 100, iar acum este din nou favorită în disputa cu o sportivă care nu a excelat deloc pe această suprafață. Victorie Gabriela Ruse -2.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.48 la Superbet.

Ponturi Gabriela Ruse – Leolia Jeanjean

scor corect 2-0 Karolina Muchova - Cota 1.64⭐
Pariază acum

Gabriela Ruse

  • După o serie de patru meciuri pierdute la rând, Gabriela Ruse a revenit și a reușit să obțină o victorie de care avea mare nevoie.
  • În runda anterioară a calificărilor turneului de la Madrid a jucat împotriva belgiencei Ysaline Bonaventure (84 WTA) de care a trecut în setul decisiv.
  • Drept urmare, deși se află abia pe locul 158 în lume, Ruse a plecat cu prima șansă pe hârtie și a câștigat cu 3-6, 6-3, 6-1, în două ore și patru minute.

Leolia Jeanjean

  • Cap de serie numărul 22 în aceste calificări, Leolia Jeanjean a transpirat puțin pentru a nu pierde al treilea meci consecutiv al sezonului.
  • În semifinalele calificărilor WTA de la Madrid a jucat cu Bouzas Maneiro (Spania) pe care a învins-o cu 4-6, 6-3, 6-4 după mai bine de două ore de la primul schimb.
  • De altfel, în cele patru meciuri disputate pe zgură în sezonul acesta a pierdut jumătate dintre ele, dar de fiecare dată a jucat cu sportive din afara top 100.

Pariază la Superbet pe meciurile din cadrul turneului de tenis de la Madrid!

Plasează pariul