Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gabriela Ruse vs Isabelle Lacy ponturi și pronosticuri 27.06.2023

Marți, nu înaintea orei 16:00, Gabriela Ruse și Isabelle Lacy au meci direct în cadrul turului I de calificare la Wimbledon.
Gabriela Ruse vs Isabelle Lacy
June 27,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Gabriela Ruse vs Isabelle Lacy

Gabriela Ruse are norocul să întâlnească o jucătoare modestă ale căror rezultate nu sunt întocmai cele mai reușite și în mod normal trebuie să existe o singură câștigătoare și fără să transpire prea mult. Victorie Gabriela Ruse scor 2-0 este recomandarea mea, cotă 1.64 la Superbet.

Ponturi Gabriela Ruse – Isabelle Lacy

ambele marchează - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Gabriela Ruse

  • Elena Gabriela Ruse este una dintre cele mai tinere sportive din România care vor participa la Wimbledon, deși are 25 de ani.
  • Cu un singur titlu în întreaga sa carieră la profesioniști, Ruse se află acum pe locul 161 în lume și pleacă favorită la calificarea în turul al doilea al calificărilor Wimbledon 2023.
  • Are la activ două meciuri jucate pe această suprafață în 2023. Întâi a învins-o pe Joanna Garland (273 WTA) cu scorul de 6-4, 7-6 (0), iar apoi a pierdut cu Sonay Kartal (2-6, 5-7) într-un joc disputat în calificările turneului de la Nottingham.

Isabelle Lacy

  • În vârstă de numai 16 ani, Isabelle Lacy se vrea surpriza acestei faze a turneului de la Wimbledon, deși pleacă cu a doua șansă.
  • Are deja cinci meciuri pe iarbă în acest an, trei dintre ele a reușit să le câștige. Cel mai recent succes a venit în fața elvețiencei Golubic (138 WTA) pe care a învins-o cu scorul de 2-6, 6-4, 6-3. Anterior a mai trecut și de Madison Brengle, tot în trei seturi.
  • În ceea ce privește turneul Wimbledon 2023, va fi prima ei ediție la profesioniști. În 2022 a concurat la fete și a părăsit competiția după cel de-al doilea duel.

Pariază la Superbet pe meciurilor fetelor românce de la Wimbledon și pe întreg turneul! Dacă deschizi acum cont nou ai bonus de bun venit de până la 500 lei!

Plasează pariul