Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gabriela Ruse vs Harmony Tah ponturi și pronosticuri 11.10.2022

În ultimul meci al zilei de la WTA Cluj-Napoca, marți, nu înainte de 19:30, Gabriela Ruse și Harmoney Tah se vor duela. Partida este transmisă la TV, pe Digi Sport 2 și Digi Sport 3.
Gabriela Ruse vs Harmony Tah
October 11,2022
19:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Gabriela Ruse vs Harmony Tah

Gabriela Ruse este favorită, dar jocul ei din ultimul timp nu a fost unul senzațional și atunci nu m-ar mira dacă va pierde și ea set. În condițiile acestea, mizez pe un meci disputat, peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Gabriela Ruse – Harmony Tah

Slovan câștigă oricare dintre reprize - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Gabriela Ruse

  • Jocul prestat de Gabriela Ruse în ultimele trei dueluri a fost unul șters, iar drept urmare a fost învinsă de fieare dată și de către jucătoare accesibile.
  • În cel mai recent meci a evoluat contra Rodinei, la Monasir, acolo unde s-a duelat în chiar primul tur și a pierdut cu 1-6, 3-6.
  • Ocupantă a locului 104 în lume, Gabriela Ruse pleacă acum cu prima șansă, dar jocul său nu este deloc unul așteptat, iar anul trecut a pierdut în primul tur la Cluj, învinsă de Simona Halep.

Harmony Tah

  • Evoluția jocului său din ultimele meciuri a lăsat de dorit și a reușit o singură victorie în ultimele cinci dueluri.
  • Cea mai recentă întâlnire a avut loc la Cluj-Napoca, acolo unde a fost eliminată din finala calificărilor, însă a fost lucky loser și a mai primit o șansă.
  • Pe de altă parte, în ultimele trei jocuri directe a reușit să obțină un succes și acela pe aceeați suprafață, tot în fața unei jucătoare din România.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Cluj-Napoca!

Plasează pariul