Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gabriela Ruse vs Greet Minnen ponturi și pronosticuri 24.05.2023

Nu înaintea orei 11:00, miercuri, Gabriela Ruse și belgianca Greet Minnen vor fi rivale în semifinalele calificărilor French Open. Cine câștigă va juca cu Vickery sau Yastremska.
Gabriela Ruse vs Greet Minnen
May 24,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Gabriela Ruse vs Greet Minnen

Serviciul lor a funcționat perfect pe tot parcursul meciului anterior, iar lucrul acesta ar putea să se vadă și miercuri. Peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Gabriela Ruse – Greet Minnen

scor corect 2-0 Karolina Muchova - Cota 1.64⭐
Pariază acum

Gabriela Ruse

  • Gabriela Ruse este cea care a câștigat duelul românilor din turul anterior al calificărilor. Ea a învins-o pe Iaqueline Cristian.
  • Meciul cu Cristian s-a decis în doar 73 de minute și totul după ce tabela a indicat 6-3, 6-4 și cu Ruse revenind spectaculos în al doilea set.
  • Dacă emoțiile nu au apărut în primul set, Gabriela s-a trezit condusă cu 3-0 în setul secund, dar a reușit să revină și la final s-a impus cu 6-4 și a închis meciul la prima minge.

Greet Minnen

  • Finalistă la turneul ITF de la Trnava jucat chiar înainte să vină la Paris, Minnen a arătat că este în formă și a învins-o relativ ușor pe nemțoaica Katharina Hobgarski.
  • De două seturi și 79 de minute a fost nevoie pentru ca Greet Minnen să obțină biletele pentru turul următor.
  • Scorul a fost 6-4, 6-2, dar cu toate acestea belgianca a avut mai multe duble greșeli. Adversarul său a greșit mult, dovadă că de trei ori și-a pierdut serviciul în fiecare set.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Roland Garros!

Plasează pariul