Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gabriela Ruse vs Camila Giorgi ponturi și pronosticuri 28.02.2023

Marți, dar nu înaintea orei 18:00, ora României, Gabriela Ruse și italianca Camila Giorgi se vor duela în faza șaisprezecimilor WTA Monterrey (Mexic). Cine va câștiga joacă cu învingătoarea meciului Mertens vs Shnaider.
Gabriela Ruse vs Camila Giorgi
February 28,2023
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Gabriela Ruse vs Camila Giorgi

Dat fiind faptul că Ruse a jucat în calificări și a luat pulsul turneului, iar Giorgi se simte foarte bine după câștigarea unui turneu, am pretenția să avem parte de un meci spectaculos și vă recomand peste 18.5 game-uri, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Gabriela Ruse – Camila Giorgi

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Gabriela Ruse

  • Locul 160 în lume a trebuit să joace în calificări pentru a putea intra pe tabloul principal al acestui turneu. Așa cum foarte bine se vede, efortul ei nu a fost în zadar.
  • Gabriela Ruse a avut parte de două meciuri obositoare și totul din cauza faptului că a fost nevoită să joace set decisiv de fiecare dată.
  • Dacă în primul meci a trecut de elvețianca Waltert cu scorul de 6-7, 6-0, 6-2, în finală scenariul a fost relativ asemănător. Ruse a fost nevoită să revină după ce a fost condusă cu 1-0 la seturi, iar la final 5-7, 6-3, 6-1 a fost scorul acelei partide.

Camila Giorgi

  • Jucătoarea italiancă a dat dovadă că îi place Mexic, o țară care i-a oferit cel mai recent trofeu al său. S-a întâmplat la WTA Merida, încheiat cu doar câteva ore în urmă.
  • Camila Giorgi a avut nevoie de set decisiv pentru a câștiga trofeul în fața suedezei Rebecca Peterson, cât și de aproape două ore și jumătate.
  • Mai mult decât atât, jocul său a oscilat, dat fiind faptul că a câștigat primul set, apoi l-a pierdut categoric pe al doilea și s-a impus ea categoric în al treilea. Drept urmare, 7-6 (3), 1-6, 6-2 a fost scorul acelei partide.

Pariază la Superbet pe meciurile jucătorilor români!

Plasează pariul