Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gabriela Ruse vs Bernarda Pera ponturi si pronosticuri 19.07.2022

Marti, nu inaintea orei 13:00, in saisprezecimile turneului WTA de la Hamburg, Gabriela Ruse o intalneste pe americanca Bernarda Pera.
Gabriela Ruse vs Bernarda Pera
July 19,2022
13:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Gabriela Ruse vs Bernarda Pera

Vorbim despre o jucatoare din Romania care vine dupa patru infrangeri consecutive si care intampina probleme.  Totusi, a luat set de cele mai multe ori si atunci va recomand peste 19.5 game-uri, cota 1.56 la Superbet.

Ponturi Gabriela Ruse – Bernarda Pera

peste 20.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Gabriela Ruse

  • Tenisul propus de Gabriela Ruse de-a lungul ultimei perioade nu a fost deloc unul care s-o puna acum intr-o lumina buna.
  • A vrut sa participe la turneul WTA Budapesta si spun ca a vrut pentru ca in chiar primul tur a fost depasita de rusoaica Rakhimova. Meciul a durat trei seturi si a fost primul dupa sezonul de iarba.
  • Desi pleca cu prima sansa, Gabi nu a reusit sa castige si drept urmare a cedat cu 4-6, 7-6 (3), 3-6, ceea ce a facut-o sa fie acum pe locul 69 in lume.

Bernarda Pera

  • Este intr-o forma foarte buna americanca Bernarda Pera. Aceasta a reusit cu doar cateva zile in urma sa cucereasca trofeul de la WTA Budapesta.
  • Mai mult decat atat, a reusit sa joace sapte meciuri impecabile si fara sa piarda set a scris istorie in cadrul acestui turneu.
  • Venita din calificari, sportiva aflata acum pe locul 81 in lume a trecut cu 6-3, 6-3 de Krunic (75 WTA0 totul dupa doua seturi in care a fost mereu la controlul jocului.

Pariaza la Superbet pe meciurile de la WTA Hamburg!

Plasează pariul