Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gabriela Ruse vs Beatriz Haddad Maia ponturi și pronosticuri 11.05.2023

Joi, nu înaintea orei 15:00, Gabriela Ruse și brazilianca Beatriz Haddad Maia vor sta față în față în turul al doilea de la WTA Roma. Câștigătoarea va înfrunta jucătoare care se va impune în meciul Magda Linette - Linda Noskova. Are puterea Gabi Ruse să treacă de Beatriz Haddad Maia?
Gabriela Ruse vs Beatriz Haddad Maia
May 11,2023
15:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Gabriela Ruse vs Beatriz Haddad Maia

Jucătoarea din România s-a simțit foarte bine în turul inaugural și a reușit o victorie neașteptat de ușoara care mă convinge să aștept o replică foarte bună din partea ei și în meciul cu Haddad Maia. Peste 19.5 game-uri este recomandarea mea în cotă 1.57 la Superbet.

Gabriela Ruse – Beatriz Haddad Maia

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Gabriela Ruse

  • Pentru intrarea pe tabloul principal a avut nevoie de calificări unde s-a descurcat bine. Gabriela Ruse a trecut de Pigossi, o altă jucătoare din Brazilia și rusoaica Rakhimova.
  • În turul I nu se anunța deloc un meci ușor în disputa cu locul 55 în lume, dar Gabriela și l-a făcut singură ușor și a decis totul în doar o oră și trei minute.
  • Un singur game a reușit să câștige Linda Fruhvirtova în acel duel. 6-1, 6-0 a indicat tabela în favoarea locului 152 în lume.

Beatriz Haddad Maia

  • Patru meciuri a jucat Beatriz Haddad Maia în decursul acestui sezon pe zgură și două dintre ele au fost înfrângeri.
  • A pierdut în minimum de seturi în turul al doilea la Madrid, iar anterior acelui duel a fost învinsă de Ons Jabeur în sferturile de finală ale turneulu de la Stuttgart.
  • Spre deosebire de Ruse care a jucat calificări și în primul tur, Beatriz Haddad Maia (15 WTA) a intrat direct în turul II la Roma datorită locului din clasament și a faptului că este printre capii de serie.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis din cadrul turneului de la Roma!

Plasează pariul